Over mij

OVER MIJ

Mijn naam is Raimond Kaal. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek. Mijn ouders hadden een restaurant en daar ben ik opgegroeid. De horeca is een fantastische leerschool als het gaat over omgaan met mensen en letten op klanten. Omdat ik een passie voor mensen en interesse voor auto's heb ben ik een opleiding autoverkoop gaan doen.  De liefde heeft mij naar de Betuwe doen verhuizen. Ik heb een vrouw en 2 kinderen.

22 jaar lang heb ik de verkoop gedaan. Bij verschillende autobedrijven en verschillende merken. Altijd met succes. Hierbij heb ik gemerkt dat verschillende merken ook verschillende klanten hebben. Het is een prachtig vak met mooie momenten. Ik heb altijd met plezier gewerkt.

Psychologie heeft mij altijd geïnteresseerd. Waarom doen mensen wat ze doen? En doen ze soms iets wat niet congruent is aan het doel wat ze willen bereiken. Daar kom je achter als je bereid bent in de spiegel te kijken. Kijk naar jezelf en je leert veel. En daar heb je soms iemand voor nodig die je die spiegel voor houdt.

Dan wordt het tijd kennis door te geven. Ik zou een carrière willen beginnen met de kennis die ik nu heb. Dat gaat natuurlijk niet. Maar daar kan ik anderen wel aan helpen!

 

 

Coaching

Sales

Training

Kennis

Wat ik heb geleerd en weet

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar sales ervaring neem ik mee om uw organisatie verder te helpen.

Optimaliseren

Door inventariseren van procedures en de rol van de werknemer.

Personeel

Het belangrijkste kapitaal is uw personeel. Staat uw personeel achter uw procedures en handelen ze hier naar?

Tevredenheidsgarantie

100% procent tevreden klanten is mijn streven. Uw woord is mijn reclame.

Laten we samen bouwen aan de toekomst

Kom in contact om te kijken wat ik voor uw organisatie kan betekenen